Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Als ondernemer ontbreekt het je niet aan ideeën. Maar welke selecteer je en hoe breng je ze gedegen tot uitvoering? Sta je voor een lastig vraagstuk, bijvoorbeeld omdat een zorgvuldig uitgestippelde strategie niet brengt wat je ervan had verwacht? Loopt het niet meer soepel met een medewerker of business partner?

Hoe fijn is het om dan te sparren met iemand die jouw taal spreekt en die alle ins en outs van het ondernemerschap kent. Ik help je om – vanuit jouw natuurlijke kwaliteiten – te groeien als ondernemer  en als mens. Zodat je bewuste keuzes maakt, die dicht bij jezelf staan en die je verder brengen. Gericht op een gezonde en gelukkige balans tussen privé en werk.

Ben jij klaar om daadkrachtig door te groeien?

Kennismakingsgesprek plannen
Bedrijfsadvies
Bedrijfsadvies-Starters

Starters

Je hebt een doel voor ogen, een visie en een onderbouwd ondernemersplan.

Maar hoe pak je de start van je onderneming zo goed mogelijk aan? Welk keuzes kun je het beste maken, wat zijn je natuurlijke talenten en hoe zet je die zo effectief mogelijk in? Hoe vergroot jij jouw kans op slagen – op korte en lange termijn?

Met Voluit Ondernemen zet jij jouw energie, ideeën en talent maximaal in om succesvol en gelukkig te zijn. Hierbij is er oog voor voldoende evenwicht tussen zakelijk en privé.

Meer voor starters

Heb jij de Startversneller al aangevraagd?

Naast vouchers voor coaching krijg je via de Startversneller ook toegang tot interessante bijeenkomsten voor fulltime starters.

Bedrijfsadvies-Ondernemers

Ondernemers

Jouw onderneming bloeit en is gegroeid tot het huidige punt.

Nu sta je voor ondernemerskeuzes waarbij je wel wat spiegeling kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij het opzetten van een nieuw bedrijf naast het huidige of hoe je jouw medewerkers gemotiveerd mee kunt krijgen bij de groei van je onderneming. Of je moet lastige knopen doorhaken, zoals afscheid nemen van een vaste business partner waar het niet lekker mee loopt. 

Voluit Ondernemen helpt je bij jouw strategie en de concrete uitvoering daarvan. Daadkrachtig en vanuit veel business- en finance-ervaring.

Meer voor ondernemers

Daadkrachtig groeien in ontspannen setting

Hoe relaxt is het om te ontwikkelen door:

Ja, ik ga next level als ondernemer
Kennismakingsgesprek plannen