Ondernemerscoaching

Haal het maximale uit je onderneming en je leven

Mis je als ondernemer balans in je leven? Blijf je piekeren over keuzes binnen je bedrijf? Sta je voor strategische keuzes en vind je het lastig om te knoop door te hakken? Of heb je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen is?

Je bent niet de enige.

Al meer dan vijftien jaar adviseer ik ondernemers die net als jij zoeken naar de juiste balans. Als sparringpartner, vertrouwenspersoon en katalysator help ik het maximale uit je leven en onderneming te halen. Ik help je bij het maken van keuzes die echt resultaat opleveren. Beloofd.

Meer comfort in je leven en een duidelijke koers voor je onderneming?

Kennismakingsgesprek plannen Meer over Eric

Actueel aanbod

Intervisie voor Business Controllers

Locatie en startdatum
Amsterdam - 18 september
Rotterdam - 25 september
Utrecht - 11 september

Aanmelden Meer informatie

Groeipijn van je onderneming

Iedere ondernemer heeft te maken met groeipijnen, ze zijn onvermijdelijk. In welke groeifase jij zit, hangt vooral af van het aantal medewerkers of partners waarmee je samenwerkt. Hoe meer medewerkers en partners, hoe complexer het is om je bedrijf te runnen en hoe minder grip je lijkt te hebben. En dat levert je veel stress op. Negeer je deze groeipijnen? Dan volgt stagnatie en mogelijk een neerwaartse spiraal en faillissement en dat wil je natuurlijk vermijden.

Zet groeipijn om in nieuwe kansen

Mijn visie is dat groeipijnen geen tekenen zijn van falen, maar juist signalen zijn van succes. Als ondernemerscoach laat ik je zien hoe je deze groeipijnen kunt omzetten in nieuwe kansen. In de voorgaande jaren (> 15 jaar) heb ik met veel ondernemers (MKB/DGA’s) gewerkt aan hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij de resultaten bereikten die ze voor ogen hadden en een visie ontwikkelden voor de toekomst.

Ondernemerscoaching

“Coaching stelt je in staat jezelf en je organisatie sneller en beter te laten groeien dan wanneer je het allemaal op eigen houtje doet. Niet voor niets werken alle succesvolle ondernemers en topsporters met een coach, voor zichzelf en voor hun team.”

Waarom kiezen voor Voluit Ondernemen?

Als jouw coach help ik je bij datgene waar jij tegenaan loopt. Of dat nu een betere werk-privé balans is, effectief leiderschap of professionele overtuigingstechnieken.

Werkwijze Ondernemerscoaching

Wil je echt impact maken en doelgericht te werk gaan, dan heb je aan één of twee sessies niet genoeg. Coachingsgesprekken plannen we zo vaak als nodig is – met een minimum van drie maanden – om het gewenste resultaat te behalen. Als je echte impact wilt maken, dan raad ik je een jaartraject aan waarin we kijken we naar jouw vraagstukken en eventuele achterliggende uitdagingen.

kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een goede klik is hét startpunt voor goed resultaat. Als wij goed matchen, dan bereik jij de doelen die je voor ogen hebt. De intake is hier een prima middel voor en is vrijblijvend. Ook bespreken we hoe onze samenwerking eruit gaat zien.

adviesgesprekken

Coachingsgesprekken

Je doel is leidend, tijdens het traject daag ik je uit en hou ik je scherp. Zo haal je het beste uit jezelf en de situatie. In het coachingstraject staat vertrouwen voorop en gaan we van oppervlakkige adviezen naar diepgang en effectieve verandering. Want alleen zo vinden we het antwoord op jouw vraagstukken.

Daarnaast koppel ik je graag andere mensen uit mijn netwerk, zodat daardoor nog meer ruimte voor groei ontstaat. We werken hierbij samen op basis van retainer fees. Na afronding van je traject ben je natuurlijk altijd welkom voor een coachingsgesprek als je daar behoefte aan hebt.

Zo vertalen we jouw doelen naar een groeiplan dat echt werkt.

Bedrijfsadvies-Ondernemers

‘Door de juiste benadering kwam ik zelf met de oplossingen’

Netty Westhoeve, Praktijkeigenaar Fit & Fysio Dirksland

‘Verrijkende bijdrage aan persoonlijk geluk en zakelijk succes’

Karin Kreunen, Hoofd P&O, Ministerie van Defensie

‘Ik sta nu voor wie ik ben en wie ik wil worden’

Baltasar Tieskens, Chef-kok, Michelin-ster

De 7 voordelen van coaching voor ondernemers / MKB / DGA’s:

De effecten van een ondernemerscoaching zijn:

  • Je hakt makkelijker knopen door
  • Je bouwt aan een gezond bedrijf
  • Je verbetert je cashflow
  • Jouw eigen plannen worden leidend
  • Je maakt bewuste keuzes voor de toekomst
  • Je optimaliseert je leiderschap/persoonlijke effectiviteit 
  • Je krijgt een comfortabel leven
Voordelen coaching voor ondernemers

Voluit Ondernemen richt zich op spelers in de zakelijke markt en is specialist in het succesvol begeleiden van ondernemers, executives/DGA’s en professionals. Ik bied een eerlijk klankbord en perspectief, hou je scherp en bij de les. Samen schakelen we eenvoudig van persoonlijke naar zakelijke vraagstukken en weer terug. De resultaten die je behaalt zijn blijvend.

Kennismakingsgesprek plannen Meer over Eric
Kennismakingsgesprek plannen