Haal het beste uit jezelf

Jij bent toe aan veranderingen die voor jou het echte verschil gaan maken. Wat je persoonlijk en professioneel wil bereiken weet je diep van binnen wel. Echter, er zijn dingen die het bereiken van deze doelen in de weg zitten. Bewust, of onbewust en daar wil je werk van maken.

Coach met 20 jaar ervaring op persoonlijk en zakelijk vlak

Vrijuit en toch doelgericht sparren met een sparringpartner die jouw taal spreekt brengt je bij je doelen, en is erg waardevol.

Als sparringpartner en persoonlijk klankbord help ik je vooruit. Mijn aanpak is duurzaam. De resultaten die we bereiken werken door, ook als we elkaar al lang niet meer zien. Dit geeft rust, richting en resultaat. Je ervaart meer geluk, vrijheid, welvaart en succes.

Je bent toe aan mijn no-nonsense benadering om snel tot de kern en oplossingen te komen.

Ondernemerscoaching

Kies nu voor meer geluk, vrijheid, welvaart en succes in je leven en werk

Kennismakingsgesprek plannen Meer over De Stuurman

Worstel je met 1 of meer van deze vraagstukken of zorgen?

Herken je je hierin? Maak dan snel een afspraak. Voor je het weet heb je je leven en werk op de rit.

Zet pijn en verlangen om in passie

Wat jij nodig hebt is voor mij leidend. Daarbij maak ik graag gebruik van bewezen en effectieve methodes; ACT, NLP en DISC. Deze combineer ik met mijn versterkende persoonlijke eigenschappen zoals intuïtie, sensitiviteit, creativiteit en focus. Bij elkaar is dat alles behalve zweverig, en staan we juist met beide benen op de grond. Ontdek je passie!

“Coaching, kort of lang, stelt je in staat jezelf beter te laten groeien dan wanneer je het allemaal op eigen houtje doet. Niet voor niets werken alle succesvolle professionals, inclusief topsporters met een coach, voor zichzelf en voor hun team.”

Hierom kies je voor de De Stuurman!

Door de persoonlijke aanpak en aandacht kijken we echt verder. Jij moet het uiteindelijk allemaal zelf doen naturlijk, maar ik vaar een stuk met je mee, loods je langs de ondieptes en door slecht weer. En als we zover zijn, ga ik van boord en vaar je zelf verder richting je doelen. Je bent er dan helemaal klaar voor.

De effecten van een ondernemerscoaching zijn:

  • Altijd maatwerk: Geen rigide vaste aanpak. Jij en jouw vraag zijn leidend
  • Jij bepaalt het tempo, trajecten duren nooit langer dan nodig
  • Tussentijds ben ik beschikbaar voor vragen en korte sparsessies
  • Aandacht voor de hele persoon, niet zweverig wel diepgaand
  • Je krijgt toegang tot mijn uitgebreide en waardevolle netwerk
  • Locatie en vorm in overleg. Passend bij je vraagstuk. Zeilen op de Waddenzee, of liever wandelen op de Hoge Veluwe? Ook dat kan en mag.
Voordelen coaching voor ondernemers

Zo gaan we te werk:

Samen bepalen we je doelen, de aanpak stemmen we daar op af. De vorm kan alsvolgt zijn:

kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een korte vrijblijvende telefonische kennismaking van plm. 15 minuten, bespreken we je vraagstuk en kijken we of we matchen. Voor een prettige samenwerking en het bereiken van duurzame resultaten is het belangrijk dat we een goede klik hebben.

plan van aanpak

Plan van aanpak

In het eerste uitvoerige gesprek zetten we samen een koers op hoofdlijnen uit dat aansluit bij jouw vraagstuk en uitdaging.

adviesgesprekken

Sparsessies

In het begin zullen we elkaar regelmatig zien. Dat is in mijn praktijk of op locatie, bijvoorbeeld in de natuur. Tijdens de gesprekken is er veel ruimte om te sparren en te spiegelen. Welke stappen heb je genomen, wat is het resultaat en welke vervolgacties zijn nodig?

afronding

Afronding

Na verloop ronden we ons traject af. Ik blijf altijd voor je klaarstaan om je te voorzien van adviezen wanneer jij dat nodig hebt.

“Jezelf beter leren kennen en accepteren. Vanuit daar kun je handelen om je doelen te bereiken en anderen op subtiele wijze te beïnvloeden.”

Bedrijfsadvies-Ondernemers

‘Door de juiste benadering kwam ik zelf met de oplossingen’

Netty Westhoeve, Praktijkeigenaar Fit & Fysio Dirksland

‘Verrijkende bijdrage aan persoonlijk geluk en zakelijk succes’

Karin Kreunen, Hoofd P&O, Ministerie van Defensie

‘Ik sta nu voor wie ik ben en wie ik wil worden’

Baltasar Tieskens, Chef-kok, Michelin-ster

Ervaar meer geluk, vrijheid, welvaart en succes.

De Stuurman is specialist in het succesvol begeleiden van professionals die werk willen maken van hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei. De Stuurman biedt een eerlijk klankbord en perspectief, houdt je scherp en bij de les. Samen schakelen we eenvoudig van persoonlijke naar zakelijke vraagstukken en weer terug. De resultaten die je behaalt zijn blijvend.

Kennismakingsgesprek plannen Meer over De Stuurman
Kennismakingsgesprek plannen