Ervaring

Mijn zakelijke achtergrond en ervaring liggen in de wereld van finance: ik heb gewerkt als CFO, COO en controller in ondernemende omgevingen. Vlak voordat ik de overstap naar coaching, advies en het onderwijs maakte was ik partner en medeoprichter van een integere vastgoedbelegger.

In mij vind je een adviseur, coach, trainer die jou in staat stelt om te doen waarvoor je gemaakt bent. Naast mijn werk- en levenservaring heb ik hiervoor diverse certificeringen op zak, zoals NLP, ACT en DISC, en heb ik een opleiding afgerond tot mastercoach.

Ik heb een hart voor duurzame persoonlijke groei en passie voor het leveren van een waardevolle bijdrage aan jouw ontplooiing. Samen gaat het echt sneller en beter.

Over Eric

Ik ben de juiste adviseur, trainer en coach voor ondernemers, DGA’s en professionals. Als persoon en met mijn achtergrondervaring als CFO en COO klik ik met mensen die steeds weer kansen zien, welvarend willen worden, bereid zijn risico’s te nemen en verantwoordelijkheid willen dragen voor hun eigen successen en tegenslagen. Ik moedig aan en daag uit. Naast mijn praktijk Voluit Ondernemen in Arnhem ben ik docent aan het Saxion college en ben ik dagvoorzitter voor evenementen en seminars.

De meerwaarde voor jou:

Ervaring in het vak
Ervaring in het vak
Ervaring in het vak
Ervaring in het vak
Ervaring in het vak
Ervaring in het vak
Kennismakingsgesprek plannen